×

Hulp op afstand

1Windows? Klik hier!
2Apple? Klik hier!

Hebt u een probleem? Onze support afdeling staat voor u klaar. Ook horen we graag uw mening over onze diensten!

Openingstijden:

Ma 8:30 - 17:00
Di 8:30 - 17:00
Wo 8:30 - 17:00
Do 8:30 - 17:00
Vr 8:30 - 17:00

Aud-IT

Een eigen netwerk zonder zorgen

audit3

De afhankelijkheid van ICT binnen de Accountancy en administratieve organisaties is bijzonder groot. Afhankelijkheid vraagt om betrouwbaarheid en integriteit. AKSI automatisering voorziet in die behoefte met Aud-IT.

Uw identiteit als adviseur en betrouwbare partner van uw cliënten nemen wij serieus. Aud-IT waarborgt dit voor u, als het gaat om zorgvuldigheid ten aanzien van bedrijfskritische gegevens. Daarmee beantwoordt u aan een van de belangrijkste verwachting van uw cliënt: betrouwbaarheid.

Een simpel voorbeeld: U weet met Aud-IT waar en hoe alle data van uw cliëntgegevens wordt opgeslagen en bewaakt.
Bovendien zijn alle veiligheidsmaatregelen en software altijd up-to-date.

Branchekennis

Aud-IT is een Online werkplek gebouwd op de beproefde basis van WebPlek. Met de integratie van uw branchesoftware en certificaten maken we Aud-IT tot uw complete online oplossing. Wij hebben de kennis van de applicaties die in uw werkzaamheden cruciaal zijn.

Bovendien kennen we de omloopsnelheid van de mutaties in regelgevingen en calculaties en zijn wij bekend met de vele updateprocedures die daar onlosmakelijk mee zijn verbonden.

Flexibel

Elke Aud-IT oplossing de wij leveren, heeft een sterk gestandaardiseerde basis. Elke werknemer in uw organisatie is dan ook identiek gefaciliteerd. Maar elke werknemer of afdelingen kent wellicht specifieke kenmerken. Met de applicaties die u gebruikt en de procedures die uw organisatie hanteert, maken wij Aud-IT op maat.

Een voorbeeld: Indien u extra veiligheidsmaatregelen wilt ten aanzien van autorisatie, bijvoorbeeld in het geval van telewerkers, kunnen wij Aud-IT voorzien van Tokenauthenticatie. Uiteraard kunnen wij Aud-IT naar wens voorzien van het Microsoft Office pakket, centrale email- en agendafaciliteiten en verschillende Internet browsers.

Hebt u interesse over de toepasbaarheid van Aud-IT in uw organisatie? Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op! Wij zullen u helder informeren over de mogelijkheden.

AKSI Automatisering, werkplekautomatisering sinds 1997
TOP