×

Hulp op afstand

1Windows? Klik hier!
2Apple? Klik hier!

Hebt u een probleem? Onze support afdeling staat voor u klaar. Ook horen we graag uw mening over onze diensten!

Openingstijden:

Ma 8:30 - 17:00
Di 8:30 - 17:00
Wo 8:30 - 17:00
Do 8:30 - 17:00
Vr 8:30 - 17:00

Connectiviteit

Altijd juist verbonden

Glasvezel, VDSL, Kabel, Mobiel

U hebt voor een Cloud- en/of VoIP oplossing gekozen voor uw bedrijf. Maar niet alleen de medewerkers op uw bedrijfslocatie, ook telewerkers op andere locaties moeten op een veilige manier toegang tot uw bedrijfsnetwerk krijgen.

Een snelle en stabiele verbinding met het internet is daarvoor een pré. In samenwerking met onder andere KPN en Ziggo leveren wij beheerde vaste- en mobiele verbindingen tussen uw bedrijfsvestigingen. Van 4G, xDSL tot corporate glasvezel verbindingen.

Wat doen wij voor u?

Afhankelijk van wat u van ons vraagt, nemen wij vanaf de aanvraagprocedure tot en met de oplevering en alle stappen daartussen, voor onze rekening. Ook adviseren wij u graag en helpen met de installatie en het configureren van de verbinding, zodat u optimaal gebruik gaat maken van de nieuwe verbinding als het zover is. Na oplevering blijven we graag uw aanspreekpunt als het om vragen of problemen gaat en kunnen wij 24/7 de lijn monitoren op beschikbaarheid en performance. Ons doel is u te ontzorgen en te voorzien van een constante optimale verbinding.

Wilt u een vrijblijvende afspraak maken of hebt u vragen? Laat uw telefoonnummer achter en wij bellen u terug om een afspraak te maken.

Werkplekautomatisering sinds 1997
TOP