×

Hulp op afstand

1Windows? Klik hier!
2Apple? Klik hier!

Hebt u een probleem? Onze support afdeling staat voor u klaar. Ook horen we graag uw mening over onze diensten!

Openingstijden:

Ma 8:30 - 17:00
Di 8:30 - 17:00
Wo 8:30 - 17:00
Do 8:30 - 17:00
Vr 8:30 - 17:00

Consultancy

Gericht ICT advies

ICT Advies?

U wilt mogelijk overstappen naar een Cloud oplossing? U heeft behoefte aan aanvullende diensten naast WebPlek? Wordt het tijd voor VoIP?

Er zijn zoveel redenen waarom u iets zou willen veranderen in uw werkomgeving. Maar wilt u het zelf oplossen? Zoekt u een partij die u hierbij ondersteunt of eventueel de hele klus afneemt?

Wij kunnen hierin veel voor u betekenen. Door onze jarenlange ervaring in onder andere Server Based Computing, weten wij wat er komt kijken bij een overstap naar de Cloud. Samen met u brengen we uw wensen in kaart. Naderhand kunnen we u adviseren in wat voor werkplek-oplossing voor u het meest geschikt is. Ook tijdens de implementatie en de nazorg zijn wij u van dienst. Vaak letterlijk aan uw zijde.

U kunt bij ons terecht voor:

  • ICT advies;
  • Een Second Opinion;
  • Een op maat geleverde oplossing;
  • Licentie inventarisaties.

Daarnaast kunnen we altijd kennis maken. Dan komen wij graag naar u toe, of staat voor u de koffie bij ons klaar en nemen wij alle tijd om uw vragen te beantwoorden.

Wilt u iets veranderen aan uw huidige ICT?

Veranderen is soms wenselijk. Het is dan belangrijk om eerst uw huidige ICT-situatie in kaart te brengen. Onze specialisten kunnen deze scan voor u uitvoeren. Een scan geeft een goed beeld van uw huidige ICT en eventuele verbeterpunten. Dit uitgangspunt met daarbij uw wensen duidelijk in kaart gebracht, vormt dé basis voor een gericht advies over uw toekomstige ICT infrastructuur. En hoe die op een slimme en toekomst vaste manier in vult.

Wilt u een vrijblijvende kennismaking? Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Betrouwbaar en toekomstgericht advies!
TOP