×

Hulp op afstand

1Windows? Klik hier!
2Apple? Klik hier!

Hebt u een probleem? Onze support afdeling staat voor u klaar. Ook horen we graag uw mening over onze diensten!

Openingstijden:

Ma 8:30 - 17:00
Di 8:30 - 17:00
Wo 8:30 - 17:00
Do 8:30 - 17:00
Vr 8:30 - 17:00

Wat doen wij?

Automatisering van A tot Z

Bij het inrichten van één of meerdere werkplekken komt veel kijken. Moet elke werknemer een eigen computer en telefoon, misschien zelfs een printer? Gebruikt hij of zij specifieke software? Wil hij of zij thuis kunnen werken? Veel dingen die geregeld moeten worden, voordat uw werknemers aan de slag kunnen. Dit vraagt veel tijd en kennis. Wij kunnen u hiermee helpen en u ontzorgen.

AKSI Automatisering is een dienstverlenende organisatie op het gebied van automatisering. Wij zijn gespecialiseerd in bedrijfsnetwerken en werkplekautomatisering. Samen met u stellen we uw ideale werkplekconcept samen en voeren dit dan voor u uit, zoals afgesproken.

Al onze werkplekconcepten (WebPlekHealth-IT en Aud-IT) zijn op Server Based Computing gebaseerd. 

Server Based Computing

Server Based Computing is een concept waarbij alle verwerking en rekenkracht plaatsvindt op (grote) centrale computersystemen (servers). De computer op uw werkplek hoeft alleen voorzien te zijn van een beeldscherm, toetsenbord en muis. Alle toetsaanslagen, muisbewegingen en beeldscherm mutaties worden door het centrale computer systeem verstuurd naar uw werkplek en vice versa. Dit concept biedt zeer grote voordelen. Benieuwd naar de voordelen van Server Based Computing? Klik hier!

Behalve dat we uw online werkplek kunnen verzorgen, bieden wij nog diverse aanvullende services:

Werkplekautomatisering sinds 1997
TOP