×

Hulp op afstand

1Windows? Klik hier!
2Apple? Klik hier!

Hebt u een probleem? Onze support afdeling staat voor u klaar. Ook horen we graag uw mening over onze diensten!

Openingstijden:

Ma 8:30 - 17:00
Di 8:30 - 17:00
Wo 8:30 - 17:00
Do 8:30 - 17:00
Vr 8:30 - 17:00

Health-IT

Bespaar u de zorg!

health-it

Verzorgd van een online werkplek

U werkt dagelijks met zeer vertrouwelijke informatie. Denk alleen maar eens aan alle patiëntendossiers. Maar hoe is het gesteld met de betrouwbaarheid, beschikbaarheid en integriteit van uw informatievoorziening?

AKSI Automatisering heeft daarvoor de oplossing: Health-IT.

Wat maakt Health-IT zo bijzonder? Met Health-IT beschikt u over uw eigen bedrijfsnetwerk in een uitstekend beveiligde omgeving, zonder de zorg van aanschaf, installatie, onderhoud en beheer.

Wij zijn in de jaren vertrouwd geraakt met alles wat kenmerkend is voor uw branche. De Vecozo certificaten, applicaties als Fysiomanager, UZI-passen, Intramed, Medicore, Fysiologic, maar ook de werkwijzen en normen als NEN7510 en HKZ certificeringen. Onze kennis op dit gebied hebben wij in het Health-IT ingebracht. In Health-IT komen techniek, innovatie en praktijkkennis samen. Dat garandeert betrouwbare (flex)werkplekken voor de zorg.

Door in te loggen op Health-IT krijgt u uw eigen bedrijfssoftware over een compleet pakket aan werkplekautomatisering, waaronder de hele Microsoft Office suite, centrale email- en agendafaciliteiten en Internetbrowsers. Waar u ook bent en wanneer u ook wilt.

Daarnaast richten wij het netwerk voor u in, geheel volgens de structuren van uw organisatie.

Abonnement zonder hoge kosten.

Health-IT is een abonnement zonder lange termijn verplichtingen. Dit betekent dat u, tegen een laag en vast bedrag per gebruiker per maand, beschikt over een stabiel netwerk inclusief netwerkbeheer hardware en software. Dus geen hoge investeringen meer in een server en bijbehorend besturingssysteem. Bovendien bewegen de kosten mee met de omvang van uw personeelsbestand en betaalt u nooit onnodig veel voor uw automatisering.

Betrouwbaar, beschikbaar, snel!

Naast een betrouwbaar en stabiel netwerk is Health-IT vooral snel. Daarvoor zorgt de infrastructuur van het TCN Datahotel in Groningen, waar Health-IT is ondergebracht.

Wij doen graag waar we goed in zijn en dat doen we al jaren. Wij nemen u de zorg van automatisering uit handen en volgen voor u de ontwikkelingen op de markt en in uw branche om uw automatisering up to date te houden.

U behoudt zodoende uw kostbare tijd om te doen waar u goed in bent. Ieder zijn zorg!

plussen2

AKSI Automatisering, werkplekautomatisering sinds 1997
TOP