×

Hulp op afstand

1Windows? Klik hier!
2Apple? Klik hier!

Hebt u een probleem? Onze support afdeling staat voor u klaar. Ook horen we graag uw mening over onze diensten!

Openingstijden:

Ma 8:30 - 17:00
Di 8:30 - 17:00
Wo 8:30 - 17:00
Do 8:30 - 17:00
Vr 8:30 - 17:00

Internet on Demand

Onbeperkt toegang waar en wanneer je dat wilt

Een verhuizing, een tijdelijke werkplek, je werkt in de binnenvaart of je staat op een grote beurs. Er zijn situaties te bedenken waarin je verstoken bent van internet terwijl je het wel nodig hebt. Misschien ben je nog in afwachting van een aansluiting bij je provider, is er geen WiFi-verbinding aanwezig op je huidige locatie of zit je simpelweg heel vaak op verschillende plekken te werken? Dan is internet on demand mogelijk iets voor jou.

Internet on demand voorziet in onbeperkt toegang tot het internet waar en wanneer je dat wilt. Door gebruik te maken van 4G SIM-kaarten gecombineerd met professionele en moderne hardware, kan er op bijna elke locatie in Nederland snel een internetverbinding tot stand brengen. Weken wachten is niet aan de orde. In de meeste gevallen kunnen we je binnen 1-2 werkdagen aansluiten op het internet. En als er écht spoed is, lossen we dat samen met je op.

Deze oplossing is vrij uniek in Nederland. Bij ons krijg je namelijk geen data bundel, je krijgt onbeperkt data voor de periode wanneer je het nodig hebt. Flexibel in te zetten en geen restricties op data verbruik. Internet on demand is dé oplossing voor iedereen die onbezorgd gebruik wil kunnen maken van een goede 4G internetverbinding, waar dan ook in Nederland (Dekking oppervlakte: 98%).

                                                                                                                                                            Deze vorm van Internet on demand leent zich uitstekend als backup (secundaire) verbinding van uw vaste internet lijn. Mocht de primaire internetverbinding om welke reden ook uitvallen, dan kan deze secundaire 4G verbinding de internettoegang feilloos overnemen. We kunnen u uiteraard in de daarvoor benodigde router/firewall en 4G dongel voorzien en de gehele installatie voor u verzorgen.

Indien je interesse hebt voor deze oplossing kun je geheel vrijblijvend een offerte bij ons aanvragen. Maar ook voor gewone vragen over deze dienstverlening kun je ons contacteren. We zijn telefonisch bereikbaar via 050 - 549 00 64 of via e-mail info@aksi.nl.

AKSI Automatisering, werkplekautomatisering sinds 1997
TOP