×

Hulp op afstand

1Windows? Klik hier!
2Apple? Klik hier!

Hebt u een probleem? Onze support afdeling staat voor u klaar. Ook horen we graag uw mening over onze diensten!

Openingstijden:

Ma 8:30 - 17:00
Di 8:30 - 17:00
Wo 8:30 - 17:00
Do 8:30 - 17:00
Vr 8:30 - 17:00

Mobiele Telefonie

Transparant en overzichtelijk

Zonder moeite bellen

Een ondernemer is vaak onderweg. Bereikbaar zijn is belangrijk. Daarom biedt AKSI Automatisering in samenwerking met Rout-IT behalve VoIP ook mobiele telefonie. Niets is makkelijker dan de zorgen rondom telefonie compleet uit handen te geven.

Wij bieden Mobiel Onbeperkt aan via het betrouwbare netwerk van KPN. Dit abonnement geldt voor zowel bellen & sms'en, als mobiel e-mailen en internetten. U kunt hiermee bellen en sms'en naar alle Nederlandse vaste en mobiele nummers. Bij KPN heeft u altijd een goede verbinding, zowel in als buiten de auto, op kantoor en thuis.

Administratiezorgen zijn verleden tijd als u dit neerlegt bij de partij die ook uw IT-zaken regelt. Alles in één hand, wel zo makkelijk en overzichtelijk. Voor de prijs hoeft u het niet te laten, want die is zeer concurrerend. Voor de kwaliteit ook niet, want die is de beste!
Wij informeren u vroegtijdig wanneer een abonnement afloopt, zodat u kunt opzeggen of verlengen. Ook adviseren wij u op basis van het belgedrag van de afgelopen maanden, welk (groeps-)abonnement het beste bij de medewerker of uw organisatie past. Zo betaalt u nooit te veel!

Voordelen

 • Onbeperkt bellen & sms’en
 • Voorspelbare kosten
 • Hoge datasnelheid (14.4MB download/2.2MB upload en upgrade mogelijkheden)
 • Verschillende abonnementen combineren
 • Lokaal aanspreekpunt
 • Persoonlijke en professionele ondersteuning door AKSI Automatisering
 • Gebruikmaken van het beste netwerk
 • Vrijheid in toestelkeuze

Laat u ook eens adviseren over integratie van onze mobiele telefonie met onze VoIP oplossing! Uw mobiele telefoon inzetten als uw vaste kantoor toestel (u bent bereikbaar op uw interne telefoonnummer), vanaf uw mobiele toestel uw collega's bellen op hun interne telefoonnummer, doorschakelingen van uw vaste toestel vanaf uw mobiele telefoon instellen, etc.

Mobiel Onbeperkt KPN

Binnen Mobiel Onbeperkt KPN heeft u keuze uit vijf varianten welke u naar eigen inzicht kunt combineren binnen één overeenkomst:

 • Mobiel Onbeperkt KPN (Onbeperkt bellen & sms’en en datagebruik per MB)
 • Mobiel Onbeperkt KPN 50 (Onbeperkt bellen & sms’en met 50MB data)
 • Mobiel Onbeperkt KPN 500 (Onbeperkt bellen & sms’en met 500MB data)
 • Mobiel Onbeperkt KPN 3000 (Onbeperkt bellen & sms’en met 3000MB data)
 • Mobiel Onbeperkt KPN 8000 (Onbeperkt bellen & sms’en met 8000MB data)

Alle vijf varianten zijn alleen als SIM Only abonnement verkrijgbaar.

Mobiel Onbeperkt KPN maakt het mogelijk om al uw abonnementen nog verder af te stemmen op de behoefte van uw individuele medewerker. Daarvoor zijn praktische modules, zoals de voordeelmodule Bellen naar het buitenland en Belbundel EU beschikbaar. AKSI Automatisering adviseert u graag vrijblijvend welke modules het beste bij uw bedrijf passen.

Overzichtelijke kosten

U zit niet te wachten op onverwachte kosten en onduidelijke contracten. Uw focus ligt op uw werk. Mobiel Onbeperkt komt met een transparant abonnement, overzichtelijk en voorspelbaar. U krijgt een helder overzicht van de kosten, zonder dat u zich hoeft te verdiepen in de randvoorwaarden. Zonder veel tijd te verliezen kunt u met een gerust hart ondernemen.

Wilt u een vrijblijvende afspraak maken? Bel ons op +31 (050) 549 00 64 of e-mail ons naar verkoop@aksi.nl.

Werkplekautomatisering sinds 1997
TOP