Nieuwe collega: Marcel

Mijn naam is Marcel Stevens en ben 50 jaar jong. Ik heb door de jaren heen in verschillende regio’s in Nederland gewoond en gewerkt en vanaf 1 maart ben ik het Sales team van AKSI Automatisering komen versterken.

Betrokken, betrouwbaar en bedrijfskundig. Zo zou ik mijzelf in drie woorden omschrijven.

Als kind was ik al gefascineerd door computer technologie en wat je daarmee kunt bereiken. Opgegroeid in een tijdperk waarbij digitale veranderingen hebben geleid tot een ware revolutie. Innovatieve technologie en wat je daarmee kunt bereiken, blijven mij intrigeren. Dit combineer ik graag met mijn persoonlijke ontwikkeling.

Mijn hele loopbaan ben ik werkzaam in de ICT branche, nauw betrokken bij groeiende ontwikkelingen (zowel qua omvang als professionalisering). Meedenken vind ik belangrijk. Het organiseren, optimaliseren en professionaliseren van (bedrijfs-) processen is een rode draad in mijn loopbaan. Ik voeg graag waarde toe aan een organisatie.

Van karakter ben ik een rustig en loyaal persoon. In mijn vrije tijd besteed ik graag tijd met mijn gezin. Ik hou ook van reizen, mijn motor en wandel graag in natuurrijke omgevingen.

Ik voel me verheugd om AKSI Automatisering en haar diensten te gaan vertegenwoordigen, om samen te werken met mijn collega’s en het verschil te maken voor onze relaties.

Denk je dat we iets voor elkaar kunnen betekenen? Stuur me dan een bericht via mstevens@aksi.nl dan drinken we binnenkort een kop koffie samen.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Overig nieuws

Image by Chaitawat Pawapoowadon from Pixabay

Samenwerking met BrightAccess

Sinds kort zijn we als AKSI Automatisering een partnerschap aangegaan met Bright Access, een leverancier van glasvezelaansluitingen op bedrijventerreinen in Nederland. Hierdoor

NEN 7510 gecertificeerd!

Trots! Vanaf heden zijn we ook NEN 7510 gecertificeerd, een mooie aanvulling op onze ISO 27001. NEN 7510 is een Nederlandse norm,

Support

Windows

Met dit programma kunnen wij uw Windows computer op afstand bedienen.

Mac

Met dit programma kunnen wij uw Apple computer op afstand bedienen.

U kunt ons ook bellen of e-mailen. Bel 050 – 549 00 64 of e-mail naar support@aksi.nl.

Cookies zijn uitgeschakeld. Om de site optimaal te kunnen gebruiken, adviseren wij deze aan te zetten. Klik voor meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten