×

Hulp op afstand

1Windows? Klik hier!
2Apple? Klik hier!

Hebt u een probleem? Onze support afdeling staat voor u klaar. Ook horen we graag uw mening over onze diensten!

Openingstijden:

Ma 8:30 - 17:00
Di 8:30 - 17:00
Wo 8:30 - 17:00
Do 8:30 - 17:00
Vr 8:30 - 17:00

Een online Office oplossing!

 

Gebruikt u naast uw Microsoft Office programma’s geen andere bedrijfsapplicaties die om een lokale of serverinstallatie vragen? Grote kans dat een Office365 abonnement aan uw wensen beantwoordt!

De allernieuwste versies van de hele Microsoft Office Suite krijgt u dan tot uw beschikking. Uw data en eventueel uw mailverkeer wordt in de Microsoft Cloud (lees: One drive) bewaard.

Office 365 wordt geleverd in 7 verschillende versies. Welke versie het beste bij uw gebruik en organisatie past, kunnen wij met u samen bespreken en vaststellen. Zo weet u wat u krijgt en wat u betaalt.

Vragen die we daarin zullen beantwoorden, zijn:

  • Hebt u behoefte aan een geïnstalleerde desktop versie, of volstaat de Online versie waarbij u dus altijd een internetverbinding nodig hebt om te kunnen werken?
  • Wilt u naast de Office applicaties ook uw mail in de Microsoft Cloud beheren?
  • Maakt u gebruik van Access en/of Visio van Microsoft?

Graag bespreken we met u de mogelijkheden en of Office365 past in uw organisatie. U kunt ons mailen via het contactformulier of bellen naar 050-549 00 64.

Bij AKSI Automatisering is Office 365 de goedkoopste Online werkplek dat leverbaar is. Deze basis werkplek voorziet in een complete Online Office omgeving, waarbij uw data niet lokaal maar in de Cloud wordt opgeslagen.

Overweegt u een Office365 oplossing, dan dient u zich te realiseren dat uw data zich bevindt op servers in de Microsoft Cloud. Waar uw data zich dan exact bevindt is onbekend. Mochten dit servers zijn in het buitenland, dan geldt ook de lokale wetgeving als het bijvoorbeeld gaat om privacy.

AKSI Automatisering, werkplekautomatisering sinds 1997
TOP