×

Hulp op afstand

1Windows? Klik hier!
2Apple? Klik hier!

Hebt u een probleem? Onze support afdeling staat voor u klaar. Ook horen we graag uw mening over onze diensten!

Openingstijden:

Ma 8:30 - 17:00
Di 8:30 - 17:00
Wo 8:30 - 17:00
Do 8:30 - 17:00
Vr 8:30 - 17:00

Printing Service

Altijd en overal draadloos printen

Printing as a Service

Toe aan een nieuwe printer? Wilt u zich niet langer bezighouden met cartridges en printeronderhoud?

AKSI Automatisering adviseert u graag als het gaat om nieuwe aankopen. Ook kunnen wij het traject van aankopen, installeren en preventief onderhoud voor u verzorgen. Wij werken hierin samen met Document Solutions Groep, tevens gevestigd in Haren Gn en dedicated partner van Kyocera. Samen bieden we verschillende mogelijkheden. U kiest zelf wat het beste bij uw bedrijf en binnen uw werkprocessen past.

Printoplossingen

Binnen het AKSI Printing Service ‘Leasen met services’-concept betaalt u een vast maandelijks bedrag voor de lease van de afdrukapparatuur. De kosten van de services zijn al verrekend in de afdrukkosten, welke maandelijks achteraf worden berekend aan de hand van het werkelijke verbruik.

Indien u liever zelf de aanschaf van een printer verzorgd, dan is dat uiteraard ook mogelijk. Wij leveren tegen concurrende prijzen inclusief installatie op locatie en offreren u graag een maatwerk oplossing. De apparatuur is meteen uw eigendom en u betaalt wederom maandelijks voor de afdrukkosten waar de services in zijn verrekend. De afdrukkosten worden maandelijks achteraf berekend aan de hand van het werkelijke verbruik.

Eerlijke afdrukkosten

Van oudsher zijn er twee typen afdrukkosten; Pay per Click en Pay per Use. Wij hebben hierop een combinatie gemaakt, wat voor u als eindgebruiker de eerlijkste en goedkoopste oplossing is. Wij hebben ervoor gekozen om vier gradaties afdrukken in te stellen: zwart/wit, kleur 1, kleur 2 en kleur 3.

Voor een zwart/wit-afdruk betaalt u alleen de kosten voor de zwarte toner. Wanneer u print in kleur, komt het regelmatig voor dat een pagina slechts een beperkte hoeveelheid kleur bevat. In dit geval wordt veel minder toner verbruikt dan de standaard dekking en kunnen veel meer pagina's worden afgedrukt met dezelfde cartridge. U betaalt dan dus ook minder. De machines houden zelf bij hoeveel kleur er per pagina wordt gebruikt en plaatsen dit in een van de drie categorieën.

Inzicht in verbruik

Inzicht in en informatie uit uw printerpark? U krijgt toegang tot een persoonlijk online dashboard, waarmee u inzicht in en informatie uit uw printerpark krijgt. Op die manier kunt u volgen wat uw afdrukgedrag is, wat de status is van uw verbruiksmaterialen, welke printers het meest worden gebruikt, eventuele storingen en nog veel meer.

Bent u geïnteresseerd? Wilt u meer weten? E-mail uw vraag naar sales@aksi.nl of bel ons via 050 549 00 64

AKSI Automatisering, werkplekautomatisering sinds 1997
TOP