×

Hulp op afstand

1Windows? Klik hier!
2Apple? Klik hier!

Hebt u een probleem? Onze support afdeling staat voor u klaar. Ook horen we graag uw mening over onze diensten!

Openingstijden:

Ma 8:30 - 17:00
Di 8:30 - 17:00
Wo 8:30 - 17:00
Do 8:30 - 17:00
Vr 8:30 - 17:00

Printing Service

Altijd en overal draadloos printen

Printing as a Service

Toe aan een nieuwe printer? Wilt u zich niet langer bezighouden met cartridges en printeronderhoud?

AKSI Automatisering adviseert u graag als het gaat om nieuwe aankopen. Ook kunnen wij het traject van aankopen, installeren en onderhouden voor u verzorgen. Wij werken hierin samen met LeasyPrint, een actief aanbieder van Managed Print Services, met de focus op HP producten. Er zijn verschillende mogelijkheden. U kunt kiezen wat het beste bij uw bedrijf en de werkprocessen past.

Printoplossingen

Binnen het LeasyPrint Full concept betaalt u een vast maandelijks bedrag voor de lease van de afdrukapparatuur en een vast bedrag voor services. De afdrukkosten achteraf berekend aan de hand van het werkelijke verbruik. Bij de afrekening van de afdrukkosten kunt u kiezen voor twee afrekenmethodes: Pay per Click of Pay per Use

Het LeasyPrint Full Service concept gaat uit van de aankoop van de apparatuur en dan betaalt u een vast maandelijks bedrag voor de services. De afdrukkosten worden achteraf berekend aan de hand van het werkelijke verbruik. Ook hier kunt u kiezen uit twee afrekenmethodes van de afdrukkosten: Pay per Click of Pay per Use.

Wanneer u bij de aanschaf van een nieuwe printer of multifunctional geen interesse heeft in on-site services, maar u wel de voordelen van het LeasyPrint Concept wilt zoals automatische tonerbestellingen, inzicht in uw afdrukomgeving, ontzorging en scherpe pricing. Het LeasyPrint Fulltoner biedt u hiervoor dan de ideale invulling.

Uw bestaande printerpark kunt u met LeasyPrint Full Print Management service realtime in kaart brengen. U heeft met uw persoonlijke online dashboard op ieder gewenst moment inzicht in tonerstanden, afdrukvolumes, verbruik en storingen. Bovendien kunt u automatische meldingen ontvangen voor supplies of storingen. U krijgt volledig inzicht in uw afdrukomgeving met de vele beschikbare en uitgebreide rapportagemogelijkheden. Informeer naar de voorwaarden om te profiteren van deze laagdrempelige en voordelige service.

Twee afrekenmethodes

Voor optimaal voordeel kunt u kiezen uit twee afrekenmethodes.

Traditioneel - Pay per click is een vaste prijs per afdruk per printer. De prijs is berekend per pagina op basis van een geschatte tonerdekking (de hoeveelheid toner die nodig is om de afdruk te maken). De prijs per pagina wordt doorbelast voor elke afgedrukte pagina. U weet precies waar u aan toe bent en wat de kosten zijn. Met als voordeel dat u eenvoudig de kosten kunt voorspellen.

Pay per Use - Onze tweede afrekenmethode, betalen voor de werkelijk verbruikte verbruiksmiddelen. In veel gevallen voordeliger. Het komt regelmatig voor dat een pagina maar een paar regels bevat. Of slechts een beperkte hoeveelheid kleur. In dit geval wordt veel minder toner verbruikt dan de standaard dekking en kunnen veel meer pagina's worden afgedrukt met dezelfde cartridge.

Inzicht in verbruik

Inzicht in en informatie uit uw printerpark? Elke gebruiker krijgt toegang tot een persoonlijk online dashboard. Op die manier kunt u volgen wat uw afdrukgedrag is, wat de status is van uw verbruiksmaterialen, eventuele storingen en nog veel meer.

Verbruiksmiddelen worden volautomatisch besteld en zelfs storingen kunnen zo proactief worden afgehandeld.

Bent u geïnteresseerd? Wilt u meer weten? E-mail uw vraag naar sales@aksi.nl of bel ons via 050 549 00 64

AKSI Automatisering, werkplekautomatisering sinds 1997
TOP