×

Hulp op afstand

1Windows? Klik hier!
2Apple? Klik hier!

Hebt u een probleem? Onze support afdeling staat voor u klaar. Ook horen we graag uw mening over onze diensten!

Openingstijden:

Ma 8:30 - 17:00
Di 8:30 - 17:00
Wo 8:30 - 17:00
Do 8:30 - 17:00
Vr 8:30 - 17:00

Redundant Internet

Voor een betrouwbare en snelle internetverbinding!

Redundant Internetverbinding

Een betrouwbare, snelle internetverbinding is cruciaal voor uw organisatie. U moet er daarom niet aan denken dat uw internet verbinding voor één of meerdere uren niet beschikbaar is. AKSI Automatisering levert de mogelijkheid om uw verbinding redundant uit te voeren. Ook bij kabelbreuk als gevolg van bijvoorbeeld graafwerkzaamheden bij u in de buurt.

Een internetverbinding met een gegarandeerde hoge beschikbaarheid is erg kostbaar. AKSI Automatisering biedt daarom de mogelijkheid om 2 (of meer) "standaard" internet verbindingen te bundelen. Hiermee wordt zowel een hoge snelheid als een hoge beschikbaarheid bereikt.

Wij adviseren om de internet verbindingen af te nemen bij verschillende providers. Indien mogelijk zelfs verschillende netwerkdragers (ADSL/Kabel). De kans dat beide verbindingen tegelijkertijd uitvallen is nihil, waardoor u een hoge beschikbaarheid kunt realiseren.

Altijd toegang

AKSI Automatisering zal hiervoor een apparaat op uw locatie plaatsen dat in staat is om al uw internetverkeer te verdelen over de beschikbare verbindingen. De apparatuur is niet alleen in staat om het verkeer naar buiten toe te verdelen, maar ook verkeer vanaf het internet naar binnen toe (mailverkeer, telewerkers, etc.). Dit is uniek en zeer waardevol.

Als u ook beschermd wenst te zijn tegen kabelbreuk als gevolg van bijvoorbeeld graafwerkzaamheden bij u in de buurt/straat, kunnen wij een alternatieve verbindingsopbouw realiseren via 3G/4G UMTS/HSDPA/LTE/LTE+. Deze verbindingen zijn draadloos en derhalve immuun voor kabelstoringen. De maximaal haalbare snelheid is afhankelijk van uw locatie, echter maximaal 3.5 - 450 Mbps.

Hebt u interesse in Redundant Internet? Neemt u dan contact met ons op! Wij geven u graag advies. Belt u ons op +31 (050) 549 00 64 of stuur een e-mailbericht naar info@aksi.nl.

 

Peplink routers

Peplink Partner

AKSI Automatisering werkt onder andere met Peplink producten om u van een goede verbinding te verzekeren.

Om een redundante internet verbinding (unbreakable internet) bij u mogelijk te maken gebruiken wij onder andere Peplink Balance apparatuur. Deze zijn robuust en betaalbaar.

Ons personeel is Peplink gecertificeerd en helpt u graag met vragen.

De Balance 20, 30 en 30 LTE zijn Dual-WAN / Multi-WAN routers. Met de Peplink Balance modellen kunt u makkelijk de beschikbaarheid, betrouwbaarheid en bandbreedte vergroten door een extra internetverbinding aan te sluiten. Mocht één internetverbinding wegvallen, schakelt de Peplink automatisch over naar de andere verbinding om continuïteit te garanderen.

Voor uitgebreide specificaties linken we hieronder door naar de specifieke model specificaties.

Peplink Balance 20
Een betrouwbare, snelle internetverbinding!
TOP