×

Hulp op afstand

1Windows? Klik hier!
2Apple? Klik hier!

Hebt u een probleem? Onze support afdeling staat voor u klaar. Ook horen we graag uw mening over onze diensten!

Openingstijden:

Ma 8:30 - 17:00
Di 8:30 - 17:00
Wo 8:30 - 17:00
Do 8:30 - 17:00
Vr 8:30 - 17:00

Redundant VPN

A virtual private network

Redundant VPN

U bent op zoek naar een manier om uw vestigingen van een veilige verbinding te voorzien. Wellicht dat een redundante VPN-verbinding dan de oplossing is voor u. 

Inmiddels hebben veel bedrijven (met meerdere vestigingen) een VPN-verbinding, maar wat is dat nou precies? De afkorting VPN betekent Virtual Private Network. Via het internet zijn twee netwerken met elkaar verbonden of een computer met een netwerk.

Bij een gewone internetverbinding gaan gegevens onbeveiligd over het internet. Dat is niet gewenst als het om een bedrijfsnetwerk gaat. Een Virtual Private Network maakt het mogelijk om door middel van een beveiligde verbinding via het internet te communiceren met een lokaal netwerk.

Maar wat als uw VPN-verbinding wegvalt? Net zoals bij een gewone internet verbinding kan AKSI Automatisering deze verbinding redundant maken. Dat houdt in dat er een dubbele 'lijn' is. Mocht één van de twee wegvallen, neemt de ander het over. Als voor uw bedrijf het communiceren tussen verschillende vestigingen bedrijfskritisch is, is dit een prachtige oplossing om kostbare tijdsverspilling tegen te gaan.

Op zoek naar een MPLS verbinding?

AKSI Automatisering kan u ook hiermee helpen.

Een MPLS-verbinding (Oftewel Multi Protocol Label Switching) behoort ook tot de mogelijkheden. Voor meer informatie kunt ons bellen op 050 - 549 00 64 of u kunt ons een e-mailbericht sturen naar info@aksi.nl.

Peplink routers

Peplink Partner

AKSI Automatisering werkt onder andere met Peplink producten om u van een goede verbinding te verzekeren.

Om een redundante VPN-verbinding (unbreakable VPN) bij u mogelijk te maken gebruiken wij onder andere Peplink Balance apparatuur. Deze zijn robuust en betaalbaar.

Ons personeel is Peplink gecertificeerd en helpt u graag met vragen.

Voor redundante VPN verbindingen maken wij veelvuldig gebruik van de Balance One, 210 en 710. Met de Peplink Balance modellen kunt u makkelijk de betrouwbaarheid, beschikbaarheid en bandbreedte vergroten door een extra internetverbinding aan te sluiten. Mocht één internetverbinding wegvallen, kan de Peplink de VPN-verbinding automatisch overschakelen naar de andere verbinding(en) om continuïteit te garanderen.

Voor uitgebreide specificaties linken we hierboven door naar de specifieke model specificaties.

Peplink Balance 20
AKSI Automatisering, werkplekautomatisering sinds 1997
TOP