×

Hulp op afstand

1Windows? Klik hier!
2Apple? Klik hier!

Hebt u een probleem? Onze support afdeling staat voor u klaar. Ook horen we graag uw mening over onze diensten!

Openingstijden:

Ma 8:30 - 17:00
Di 8:30 - 17:00
Wo 8:30 - 17:00
Do 8:30 - 17:00
Vr 8:30 - 17:00

Enterprise Security

Veilig online

Uw bedrijfsnetwerk is helemaal veilig, toch?

Niemand wil kwetsbaar zijn. Als ondernemer van een bedrijf waarin ICT is betrokken, is informatieveiligheid van groot belang.

In de Nederlandse maatschappij zijn veel bedrijven sterk afhankelijk van ICT. Veel systemen zijn verbonden met het internet, denk maar aan een online werkplek of VoIP oplossing. Ook de uitwisseling van (gevoelige) data blijft groeien. Vaak zijn de systemen ook nog via diverse media te gebruiken; computers, tablets, telefoons en laptops.

Om controle over het geheel te houden is een goede ICT-infrastructuur van belang. Wij bieden hiervoor diverse diensten aan:

Wij denken met u mee.

Gelukkig zijn gegevensdiefstal en besmetting van systemen met virussen in de meeste gevallen te voorkomen. Maar de gebruiker is primair zelf verantwoordelijk en het is daarom belangrijk dat uw medewerkers zich bewust zijn van risico's wat betreft de digitale veiligheid. Vooral een organisatie die privacygevoelige gegevens van klanten beheert moet zorgen voor voldoende beveiliging. Tenslotte is dit wat uw klant van u verwacht.

Wij kunnen u adviseren over benodigde ICT-veiligheidsmaatregelen. Ook kunnen we de implementatie verzorgen en daar waar nodig voor support zorgen. Maar dat is niet alles.

Informatieveiligheid is belangrijk. Met alle ontwikkelingen op ICT-gebied, is het belangrijk dat er constant iemand met u meedenkt. Wij houden de veiligheid van onze klanten in de gaten en informeren u zo nodig over nieuwe mogelijkheden.

 

Veilig en betrouwbaar
TOP