×

Hulp op afstand

1Windows? Klik hier!
2Apple? Klik hier!

Hebt u een probleem? Onze support afdeling staat voor u klaar. Ook horen we graag uw mening over onze diensten!

Openingstijden:

Ma 8:30 - 17:00
Di 8:30 - 17:00
Wo 8:30 - 17:00
Do 8:30 - 17:00
Vr 8:30 - 17:00

Serverruimte Inrichting

Opgeruimd en geoptimaliseerd.

Toe aan vernieuwing.

U moet uw serverruimte inrichten? U hebt al een serverruimte, maar deze voldoet niet meer aan uw eisen?
AKSI Automatisering verzorgt niet alleen serverruimten in het Rekencentrum, maar ook een op-locatie-service. Wij kunnen u helpen met het totale traject van een serverruimte inrichting in uw bedrijf. Het ontwerp, de inrichting en de complete afbouw kunnen wij voor u verzorgen. We letten hierbij onder andere op de patching, redundantie, gekoelde omgeving, schaalbaarheid, energie besparing, veiligheid en de toegankelijkheid. Voor meerdere van onze klanten mochten wij de serverruimte inrichting verzorgen.

Wilt u meer weten over wat er mogelijk is? Bel ons op +31 (050) 549 00 64 of e-mail ons naar verkoop@aksi.nl.

Server op externe locatie?

Ook daar kan AKSI Automatisering u mee helpen. Externe serverruimte, bijvoorbeeld in het Rekencentrum te Groningen, valt onder het kopje Hosting. Het inrichten van uw netwerk in het Rekencentrum is namelijk een hosting service, Infrastructure-as-a-Service. Wilt u meer weten? Of wilt u een vrijblijvende afspraak maken? Bel ons op +31 (050) 549 00 64 of e-mail ons naar verkoop@aksi.nl.

Groninger Archieven

De serverruimte van de Groninger Archieven voldeed niet meer aan de eisen van deze tijd. AKSI Automatisering heeft in samenspraak met Cofely advies uitgebracht over de nieuwe serverruimte inrichting.
De nieuwste technieken zijn hier toegepast; er is een zogenaamde cold corridor omgeving gerealiseerd, waardoor alleen de racks waarin de servers staan, worden gekoeld. Dit is energie besparend en minder belastend voor de server apparatuur. De cold corridor omgeving is qua (nood-)stroomvoorziening volledig redundant uitgevoerd via een A en B feed. Apparatuur met een enkele voeding is via een Automatic Transfer Switch gekoppeld, waardoor bij uitval van een stroombron, ook deze apparatuur operationeel blijft. Verder is de omgeving volledig in onze AKSI Network Operating Center opgenomen, zodat er automatisch signalering plaatsvindt bij uitval van stroom, te hoge temperaturen of uitval van andere componenten. 24 uur per dag, 365 dagen per jaar wordt de omgeving bewaakt en de temperaturen vóór en achterin de kast, gescheiden gemeten. Ook wordt per kast de spanningsafname gemonitord zodat tot maximaal 1 jaar terug het stroomverbruik kan worden bekeken.

Werkplekautomatisering sinds 1997
TOP