×

Hulp op afstand

1Windows? Klik hier!
2Apple? Klik hier!

Hebt u een probleem? Onze support afdeling staat voor u klaar. Ook horen we graag uw mening over onze diensten!

Openingstijden:

Ma 8:30 - 17:00
Di 8:30 - 17:00
Wo 8:30 - 17:00
Do 8:30 - 17:00
Vr 8:30 - 17:00

United Care

Natuurlijk in beweging

United Care, persoonlijk en innovatief

United Care richt zich op het ontwikkelen van transferhulpmiddelen voor de zorgsector. Daarnaast zijn ze ook altijd op zoek naar passende oplossingen die gericht zijn op het behoud voor zelfstandig leven voor mensen met verminderde mobiliteit. Innovatief, persoonlijk en klantgericht zijn begrippen die van toepassing zijn op United Care.

AKSI Automatisering verzorgt sinds eind 2013 een groot deel van de ICT bij United Care. Wij waren benieuwd naar hun ervaringen met betrekking tot de samenwerking en dienstverlening. Uit het interview van Marijke met Johan Mooibroek, contactpersoon bij United Care, blijkt dat beide bedrijven veel overeenkomsten hebben.

Vier jaar geleden begon Johan Mooibroek als projectmanager bij United Care. In eerste instantie regelt hij alles voor plafondlift systemen; technische verkoop en aansturing van de realisatie. Daarnaast is hij ook verantwoordelijk voor het Marketing- en ICT-beleid. Een veelzijdig en enthousiast persoon.

Wij ervaren de AKSI medewerkers inmiddels als directe collega's.

Johan Mooibroek - Project Manager, United Care

AKSI Automatisering?

Bij United Care was er behoefte aan Telewerken. Verschillende partijen werden uitgenodigd om mee te doen aan een pitch voor deze opdracht. AKSI Automatisering sprong hieruit, doordat ze niet alleen proactief meedachten over onze wens, maar daarin ook toekomstgericht adviseerden.
Wat ons over de streep trok, was het bezoek aan Peter Bruin van NNZ. Hij toonde ons hoe gestructureerd hun IT-infrastructuur was. Zij hadden alles prima op orde.

Remote Desktop oplossing

AKSI Automatisering realiseerde bij ons een WebPlek oplossing op onze eigen lokatie met eigen servers. Voorheen werkte iedereen afzonderlijk op zijn of haar eigen computer. Nu hebben we een gedeeld netwerk, wat de interne communicatie erg ten goede komt. Ook onze buitendienst is aangesloten op dit systeem. Zo kunnen zij flexibel werken vanaf welke locatie dan ook.
Naast WebPlek nemen we ook VoIP af en de benodigde extra's. AKSI Automatisering doet ons beheer, wat inhoudt dat zij voor ons meedenken en het melden als er iets anders moet. Hier zijn we erg content mee.

Hoe bevalt de samenwerking?

Wij ervaren de AKSI medewerkers inmiddels als directe collega's.
Nu meer dan een jaar later maken onze medewerkers inclusief de buitendienst nog steeds met tevredenheid gebruik van de AKSI diensten. Het heeft de interne communicatie zeker verbeterd. United Care zit voor mijn gevoel nu op een hoger niveau.

De relatie

De relatie tussen United Care en AKSI is een geslaagd voorbeeld van hoe wij graag met onze klanten samenwerken. Twee toegankelijke organisaties met beide korte lijnen en veel waardering voor elkaars vakgebied. De outsourcing van ICT kan naar ons idee alleen succesvol zijn als je je niet alleen als leverancier op stelt. Je dient ook na levering continu de vinger aan de pols te houden.

Danny van Nieff - Sales Manager, AKSI Automatisering

Meer weten over United Care en hun diensten?

Klik dan hier!

TOP