×

Hulp op afstand

1Windows? Klik hier!
2Apple? Klik hier!

Hebt u een probleem? Onze support afdeling staat voor u klaar. Ook horen we graag uw mening over onze diensten!

Openingstijden:

Ma 8:30 - 17:00
Di 8:30 - 17:00
Wo 8:30 - 17:00
Do 8:30 - 17:00
Vr 8:30 - 17:00

Professionele Hosted VoIP

Besparen en toch ongekende mogelijkheden!

Wat is Hosted VoIP?

AKSI Automatisering levert Hosted Telefonie voor de zakelijke markt. Met Hosted VoIP belt u via de cloud. Makkelijk hieraan is dat u elk toestel kunt gebruiken, of dat nu uw vaste telefoon, uw mobiele telefoon, uw computer of uw tablet is.

voip-overzichtGoedkoper bellen en gebeld worden kan eenvoudig en snel via AKSI VoIP. Niet onbelangrijk is dat in tegenstelling tot een fysieke telefooncentrale Hosted VoIP geen grote investering vereist. Bovendien is een ISDN verbinding daarmee overbodig.

Uw abonnement is flexibel. U betaalt namelijk alleen voor de functies die u wilt gebruiken. AKSI VoIP is uw complete communicatie-oplossing, die schaalbaar is en meebeweegt met de veranderingen binnen en buiten uw bedrijf.

De voordelen van AKSI VoIP

Samen met u kijken we naar de meest geschikte callflow binnen uw organisatie.

Superieure audio én video kwaliteit. En dat hoort en ziet u! De gesprekken zijn kraak helder, zonder ruis en ook de videobeelden zijn van zeer hoge kwaliteit.

Dat is handig! En scheelt u bovendien papier en werk. Het biedt u de mogelijkheid om faxmail eenvoudig door te sturen en te archiveren. Faxen ontvangt u als PDF bijlage in de email en voicemail ontvangt u als audio bestand in uw mailbox.

U kunt gebruikmaken van elk gewenst toestel. Zowel vast als mobiel zijn opgenomen in uw telefooncentrale. En zelfs uw Tablet, Laptop of vaste werkplek zijn onderdeel van uw telefonie.

Onze VoIP dienst is nooit onderhevig aan de gevolgen van lokale kabelbreuk of stroomuitval. U bent altijd op een andere locatie of mobiel bereikbaar. Zo garanderen we een optimale beschikbaarheid van uw telefooncentrale en bereikbaarheid van uw organisatie.

De kosten van AKSI VoIP zijn vooraf voorspelbaar. Zowel abonnementskosten als gesprekskosten zijn schaalbaar. Een maandje meer gebruikers? Een maandje meer kosten. Altijd naadloos afgestemd op wat u nodig heebft. Bovendien liggen de belkosten 30% onder de gangbare tarieven!

De oplossing draait op ieder platform en integreert met de meeste software pakketten.

Schaalbare telefonie

Uw AKSI VoIP abonnement groeit en krimpt met uw bedrijf mee. Het is eenvoudig om bijvoorbeeld gebruikers aan of af te melden. Zo heeft u altijd een VoIP-oplossing passend bij uw bedrijf, zonder overbodige functies.

 

Stel uw eigen telefooncentrale samen:

Nooit meer een gesprek missen

Omdat u met Hosted VoIP van AKSI Automatisering elk toestel kunt gebruiken, ontstaan er nieuwe mogelijkheden om efficiënter te werken. Dat ene belangrijke gesprek missen? Geen sprake van! U bent overal bereikbaar op één nummer en uw telefooncentrale in de cloud is altijd online.

Met uw smartphone bedient u eenvoudig uw telefonie-instellingen op afstand en bepaalt u uw bereikbaarheid. Daarnaast kunt u overal eenvoudig gesprekken doorverbinden, verplaatsen en opnemen. Dit kan met elke smartphone. Denk bijvoorbeeld aan Bring Your Own Device, de mogelijkheid om privé telefoons op te nemen in de telefooncentrale.

Wij bieden u eveneens de mogelijkheid om ook uw mobiele telefonie abonnementen bij ons af te sluiten.

Telefonie geïntegreerd

AKSI VoIP integreert volledig met uw werkplek. Of het nu een PC is of een Remote Desktop Server/Citrix omgeving, voor VoIP maakt dat niet uit.

Staat uw PC op kantoor of is het uw thuiswerkplek? Ook dit is geen probleem. Er is een toolbar beschikbaar voor integratie binnen Internet Explorer en Mozilla Firefox. Hiermee wordt het mogelijk uw telefonie volledig met de muis te bedienen. Een telefoonnummer op een webpagina wordt met één muisklik gebeld.

Online Call Management

Onder de geavanceerde callcontrol mogelijkheden valt een pop-up melding wanneer er een oproep binnenkomt. Dit stelt de gebruiker in staat om de oproep te beantwoorden, in de wacht te zetten, direct door te zetten naar de voicemail of direct door te schakelen naar een collega of afdeling. Dat zonder van applicatie te wisselen!

Zowel smartphones als tablets worden naadloos in uw telefonie oplossing geïntegreerd!
TOP