×

Hulp op afstand

1Windows? Klik hier!
2Apple? Klik hier!

Hebt u een probleem? Onze support afdeling staat voor u klaar. Ook horen we graag uw mening over onze diensten!

Openingstijden:

Ma 8:30 - 17:00
Di 8:30 - 17:00
Wo 8:30 - 17:00
Do 8:30 - 17:00
Vr 8:30 - 17:00

WebPlek + Office365

Het hele jaar bereikbaar

WebPlek + Office365

Met de introductie van Office 365 hebben wij nu een integratie met onze vertrouwde online werkplek WebPlek gerealiseerd: WebPlek + 365, waarin we het beste van beide hebben samengevoegd!
Met deze WebPlek leveren wij u een Office365 licentie mee, zodat u naast uw complete Online werkplek inclusief een MS Office pakket ook nog de mogelijkheid krijgt 4 verschillende apparaten (uw Desktop, laptop, tablet, smartphone, MacBook, etc.) lokaal van MS Office te voorzien. Bovendien krijgt u naast de dataopslagcapaciteit op de WebPlekservers ook nog de onbeperkte dataopslag op One Drive er gratis bij. Volledig geïntegreerd!

Data opslag

U maakt in WebPlek + 365 dus zelf de keus waar u uw data bewaard. Dat geldt ook voor al uw mailverkeer. Standaard wordt WebPlek + 365 voorzien van de Mailopslag in de Cloud van Microsoft. Maar desgewenst kunnen wij uw WebPlek + 365 uitbreiden met onze Hosted Exchange oplossing. Dan hebt u ook daarin zelf de keus of u uw mail in de Microsoft Cloud bewaard of binnen het serverpark van AKSI Automatisering. U krijgt daarmee meer mogelijkheden om uw mailconfiguratie perfect op uw organisatiewensen af te stemmen. Daarover vertellen wij u graag meer.

office365pakket

WebPlek + 365 kenmerken

WebPlek + 365 is een Remote Desktop omgeving dat in uw volledige automatisering behoefte kan voorzien. De enige voorwaarde die wordt gesteld aan uw fysieke werkplek is dat u beschikt over een internetverbinding.

WebPlek + 365 kent tal van integratiemogelijkheden, zodat het u in uw online werkplek aan niets ontbreekt.
Met VoIP telefonie, mailverkeer, het ERP of CRM systeem geïntegreerd in uw WebPlek omgeving, hebt u uw complete kantoor altijd en overal bij de hand.

WebPlek + 365 is voorzien van de Office 365 suite. Deze editie voorziet ook in de mogelijkheid uw locale PC, laptop, tablet en smartphone met Office uit te rusten. Wij leveren u daarvoor de Pro plus versie.
Wilt u ook uw mail ontvangen en verzenden viade Microsoft Cloud? Dan leveren wij ipv de Pro Plus editie een Office 365 Enterprise suite.

Door de integratie van Office 365 en WebPlek krijgt u de mogelijkheid uw data in de vertrouwde AKSI Cloud te bewaren, waarbij wij kunnen aantonen waar uw data staat opgeslagen. Of u maakt gebruik van de door Microsoft aangeboden One Drive met onbeperkte capaciteit. U deelt hierin eenvoudig documenten met uw collega's, klanten of bijvoorbeeld partnerorganisaties. Aan u de keuze!

Contactformulier

Het hele jaar door, een veilige werkplek
TOP