Samenwerken als een team

Door ICT en processen optimaal te laten samenwerken zorgen wij voor een sterk geheel bij organisaties en de mensen die er werken.

Wij zijn trots op

ONS TEAM

Kwaliteit, ontzorgen, professioneel, duidelijke taal, meedenken en doen wat we afspreken, daar staan we voor bij AKSI Automatisering. AKSI (Adwim Kalfsterman System en (Inter)networking) is in 1997 opgericht door Adwim Kalfsterman. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een toonaangevend, innoverend ICT bedrijf die zich specialiseert in cloud computing. Onze getalenteerde medewerkers hebben antwoorden en oplossingen op al uw ICT gerelateerde vragen.

Adwim Kalfsterman

Business Consultant

Als Accountmanager vind ik het leuk om mee te denken en de klant dát te leveren wat perfect past. Altijd een stapje meer doen.

Ronald Willemse

Projectmanager

Ik vind technisch bezig zijn in combinatie met het leiding geven aan deze organisatie een geweldige uitdaging. Een vlekkeloos verlopen project geeft mij voldoening en draagt bij aan mijn/ons doel ‘Het ontzorgen van de klant!’

Danny van Nieff

Chain Manager

ICT blijft mensenwerk. Samen bepalen we het succes. In deze afstemmingsprocessen vervul ik graag de rol van communicator, vertaler en adviseur. Ik voel me gedreven om uw wensen goed te vertegenwoordigen en te bewaken binnen ons team.

Alex Wolfs

Business Consultant

Binnenkort meer info!

Niek Niemeijer

IT infrastructuur specialist

Nieuwe technieken maken mijn werk zo interessant. Ik ontwikkel nieuwe diensten en zal uw IT projecten succesvol en naar tevredenheid uitvoeren.

Bert-Jan Boer

IT Specialist

Wanneer je AKSI belt is dan ook de kans groot dat je mij aan de lijn krijgt om jouw problemen en vraagstukken op te lossen. Mijn interesses in de ICT liggen voornamelijk bij infrastructuur en security.

Jan Albert Emmelkamp

Projectleider

Binnenkort meer info!

Wouter Goris

Teammanager Servicedesk / Adoptie Consultant

Binnen AKSI ben ik verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van onze skilled servicedesk. Hierbij stuur ik IT-engineers aan binnen verschillende disciplines en zorg ik samen met mijn collega’s voor een goede bereikbaarheid.

Efraim Kaipatty

IT Specialist

Op de servicedesk sta ik u graag telefonisch te woord om uw vragen te beantwoorden of op te lossen. Daarnaast ga ik regelmatig op locatie voor installatie en/of plaatsing van o.a. printers, routers of computers.

Ben

IT Specialist

Ik probeer simpele effectieve oplossingen te realiseren voor uw IT vraagstukken. Tevens draag ik de zorg om uw servers stabiel, up to date, en beschikbaar te houden.

Arjen Glas

SOC Engineer

De behoefte aan security diensten groeit, daarom zet ik mij als SOC Engineer in voor een veilige werkplek. Daarnaast hoop ik mijn kennis te verbreden en alle klanten naar tevredenheid te helpen.

Sándor Maszárik

Lead Engineer

Als IT Engineer zit je altijd met je neus boven op de nieuwste technische ontwikkelingen. Ik hou ervan om de vertaalslag te maken tussen techniek en klant en ervoor te zorgen dat dit op een juiste wijze geïmplementeerd wordt.

AKSI is op zoek naar naar jou!

Ben jij onze nieuwe collega?

Klaas de Jonge

Technisch consultant

Wat mij drijft is mijn nieuwsgierigheid en brede interesse.
Door mijn jarenlange ervaring weet ik als geen ander hoe belangrijk het is om ICT-vraagstukken op te breken in mensen, processen en techniek.

Lisanne Hoeksma

HR Adviseur

Een goede sfeer en dynamiek binnen het team is belangrijk. Dit doe ik op verschillende manieren; zo organiseer ik groepsactiviteiten, geef ik advies m.b.t. personeels- en organisatiebeleid en houd ik mij bezig met het welzijn van het team.

Marcel van Rijn

NOC medewerker

Als servicedesk medewerker ben ik uw eerste aanspreekpunt. Ik zorg ervoor dat u goed en snel geholpen wordt met uw IT vragen.

Vincent van Oudheusden

IT Support Engineer

Als onderdeel van de servicedesk, ben ik uw eerste aanspreekpunt voor verstoringen en wijzigingsverzoeken.

Johan Rikse

IT Stagiair

Ik ben geïnteresseerd in de menselijke en organisatorische kant van ICT en zie deze stage als een waardevolle kans om mijn kennis hierin te verbeteren!

Tim Messchendorp

IT Support Engineer

Altijd aan het leren over de nieuwe ontwikkelingen en toepassingen op het gebied van Netwerken, Infrastructuur en Beveiliging.

DSC_6312 (Large)

Lars Roffel

NOC Engineer

Met een passie voor techniek en procesoptimalisatie, ben ik steeds op zoek naar manieren om onze systemen naar een nog hoger niveau te tillen.

Jouw naam hier?

Vacature

Check onze vacature pagina!

Jouw naam hier?

Vacature

Kijk bij onze vacatures!

Jos Haak

Administratief medewerker

Binnenkort meer info!

Eeuwe Rodenboog

Directeur

Binnenkort meer info!

Bert Schriemer

Directeur

Binnenkort meer info!

AKSI is op zoek naar naar jou!

Ben jij onze nieuwe collega?

Support

Windows

Met dit programma kunnen wij uw Windows computer op afstand bedienen.

Mac

Met dit programma kunnen wij uw Apple computer op afstand bedienen.

U kunt ons ook bellen of e-mailen. Bel 050 – 549 00 64 of e-mail naar support@aksi.nl.