×

Hulp op afstand

1Windows? Klik hier!
2Apple? Klik hier!

Hebt u een probleem? Onze support afdeling staat voor u klaar. Ook horen we graag uw mening over onze diensten!

Openingstijden:

Ma 8:30 - 17:00
Di 8:30 - 17:00
Wo 8:30 - 17:00
Do 8:30 - 17:00
Vr 8:30 - 17:00

Ons team

Kwaliteit, ontzorgen, professioneel, duidelijke taal, meedenken en doen wat we afspreken, daar staan we voor bij AKSI Automatisering. AKSI (Adwim Kalfsterman System en (Inter)networking) is in 1997 opgericht door Adwim Kalfsterman. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een toonaangevend, innoverend ICT bedrijf die zich specialiseert in cloud computing. Onze getalenteerde medewerkers hebben antwoorden en oplossingen op al uw ICT gerelateerde vragen.

ADWIM KALFSTERMAN

Algemeen directeur

Ik ben trots op AKSI! Ik zorg voor het reilen en zeilen van de organisatie. Mijn jarenlange kennis en ervaring wil ik graag inzetten bij diverse projecten.

RONALD WILLEMSE

Technisch Directeur

Ik ben mede-eigenaar van AKSI en vind technisch bezig zijn in combinatie met het leiding geven aan deze organisatie een geweldige uitdaging. Een vlekkeloos verlopen project geeft mij voldoening en draagt bij aan mijn/ons doel 'Het ontzorgen van de klant!'

DANNY VAN NIEFF

Sales & Marketing Manager

AKSI is vooral dienstverlenend. Ondanks het sterk technische karakter van ICT toepassingen, ben ik van mening dat alle processen die daarmee samenhangen, gelukkig(!) mensenwerk blijft. Samen bepalen we het succes.

In deze afstemmingsprocessen vervul ik graag de rol van communicator, vertaler en adviseur. Ik voel me gedreven om uw wensen goed te vertegenwoordigen en te bewaken binnen ons team.”

WIJ ZOEKEN JOU!

Specialist op IT gebied?

AKSI Automatisering is een ICT totaalleverancier, gespecialiseerd in het leveren van online werkplekken. Wij groeien en willen blijven groeien! Wij staan open voor open sollicaties. Denk jij dat je bij onze organisatie past? Dan horen we graag van jou.

NIEK NIEMEIJER

IT Infrastructure Specialist

Nieuwe technieken maken mijn werk zo interessant. Ik ontwikkel nieuwe diensten en zal uw IT projecten succesvol en naar tevredenheid uitvoeren.

BERT BEKKEMA

Operations medewerker

Uw IT problemen zijn mijn uitdaging! Ik bied ondersteuning aan verschillende projecten en daarbij ook aan onze helpdesk.

WOUTER GORIS

Field Engineer

Op de helpdesk ben ik uw aanspreekpunt voor al uw technische vragen. Met mijn ervaring en kennis ben ik een kei in het analyseren en oplossen van uw problemen. Ik zal u tijdens uw problemen ontzorgen.

MARIJKE KOSTER

Communicatie Manager / Security Officer / FG

Mijn creativiteit en IT combineren is een uitdaging. Ik houd me bezig met alle vormgeving binnen AKSI Automatisering en gebruik mijn creativiteit bij het oplossen van organisatorische vraagstukken.

BJØRN DE ROOS

Administratief Commercieel Medewerker

Wanneer u een bezoek aan ons kantoor brengt, is de kans groot dat ik u verwelkom. In eerste instantie zal ik me bezighouden met administratie, inkoop en office management. Eigenlijk doe ik alles om ‘de jongens’ hun werk goed te kunnen laten uitvoeren.

EFRAIM KAIPATTY

Servicedesk Medewerker

Op de servicedesk sta ik u graag telefonisch te woord om uw vragen te beantwoorden of op te lossen. Daarnaast ga ik regelmatig op locatie voor installatie en/of plaatsing van o.a. printers, routers of computers.

BEN ANDRIESSEN

Operations medewerker

Ik probeer simpele effectieve oplossingen te realiseren voor uw IT vraagstukken. Tevens draag ik de zorg om uw servers stabiel, up to date, en beschikbaar te houden.

WIM VAN OMMEN

Network Engineer

Ik ben breed geïnteresseerd in alles wat met IT te maken heeft zowel voor wat betreft hard- als software. Mijn kennis bevind zich voornamelijk op het gebied van Firewalls, Netwerken en VoIP.

JOHN VAN DER AA

System Engineer

Ik houd mij bij AKSI voornamelijk bezig met verschillende Microsoft server vraagstukken. Met bijna 10 jaar ervaring in de ICT voor de zorg houdt mij vooral met dat gebied bezig. Maar ook kijk ik uit naar het opdoen van een bredere ervaring buiten de wereld van de zorg.

ARJEN GLAS

Servicedesk medewerker

AKSI groeit en dus wordt het ook drukker op de servicedesk, daarom mijn taak om de servicedesk te versterken. Ik ben het eerste aanspreekpunt voor de problemen die onze klanten ervaren. Daarnaast hoop ik mijn kennis te verbreden en alle klanten naar tevredenheid te helpen.

BERT-JAN BOER

Servicedesk medewerker

Wanneer je AKSI belt is dan ook de kans groot dat je mij aan de lijn krijgt om jouw problemen en vraagstukken op te lossen. . Ik kom van een grote ICT-dienstverlener waar ik gespecialiseerd was in een aantal taken. Maar ik wil juist wat meer afwisseling en meer aspecten van ICT tegenkomen, AKSI biedt hier de kans voor, hier wil ik graag mijn kennis en ervaring verbreden in alles wat met ICT te maken heeft. Mijn interesses in de ICT liggen voornamelijk bij infrastructuur en security.

Werken bij AKSI Automatisering?

TOP